Snoepen van lekkere gerechten

Van lunch tot diner is het heerlijk tafelen met een gevarieerde kleine en grote kaart die elk wat wils biedt. Met ruimte voor 160 gasten biedt ons Grand café plaats aan individuele gasten en kunnen kleine en grote groepen kiezen uit flexibele mogelijkheden om samen te genieten van hun bezoek.

 

Koken met passie


U krijgt uitsluitend dagverse producten. Alle broodjes, salades en gerechten worden met zorg en door gepassioneerde koks voor u klaargemaakt. Ze staan te popelen om uw reactie op hun gerechten te horen. 
U kunt natuurlijk rekenen op een smakelijke presentatie. De bediening maakt het plaatje compleet en weet het u en uw eventuele gezelschap altijd naar de zin te maken. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel verstandig. Er is ruime parkeerplaats voor de deur (kosteloos )

 

 

Amsterdamse Bos

 

Zoveel unieks te beleven...

Omdat het Amsterdamse Bos een bijzonder stukje natuur is, trekt het veel wandelaars en natuurliefhebbers. Op loopafstand van ons Grand café bevindt zich het bezoekerscentrum waar met alle zintuigen informatie wordt opgedaan over de historie, het leven en het behoud van het bos. 
Qua ontwerp en uitvoering is dit bezoekerscentrum een tweelingzus van ons Grand café. Beide ovalen gebouwen met buitengevels van hout en metaal werden ontworpen door Gunnar Daan Doeke. Fraaie, markante herkenningspunten die mooi passen in hun natuurlijke omgeving.

 

Ideale sportieve uitvalsbasis

Jaarlijks trekt het Amsterdamse Bos ruim 4 miljoen bezoekers. Ons Grand café ligt aan de noordrand van het bos en op de kop van de historische Bosbaan, de roeibaan waar Europese en wereldkampioenschappen roeien worden gehouden. Een ideale uitvalsbasis met ruime parkeergelegenheid van waaruit u tal van activiteiten kunt ondernemen. Zo wordt er op de Bosbaan nog altijd volop geroeid. Maar ook als fietser, hardloper of trimbaanliefhebber kunt u zich in het Amsterdamse bos sportief uitleven.

 

Actief kijken en genieten

Vermaak is er ook op vele fronten. Bij kinderen is de kinderboerderij zeer populair, maar vergeet ook niet de waterbaden in de zomer, de rondvaartboot, de speeleilanden en het klimpark. Waterfietsen en kano's kunnen worden gehuurd, in de zomer zijn er avondvoorstellingen in het openluchttheater en visliefhebbers mogen op aangegeven tijden vissen. Ons Grand café verwelkomt iedereen die hier lang of kort komt recreëren.